Isabella MEGA Granite Windscherm 6-delig

Voor 404,00 Normale prijs 449,00
Op voorraad
 • Ons streven:
  levering binnen 2 werkdagen!*
 • Gratis verzending binnen Nederland
  vanaf € 99,-
 • Retouren is mogelijk
  binnen 14 dagen
 • Productspecificaties

  Merk
  • Isabella
  Soort product
  • Windscherm

  Isabella MEGA Granite Windscherm 6-delig

  Als u op zoek bent naar een groot en stabiel windscherm, dan kunt u niet om het nieuwe 6-vaks MEGA Granite windscherm van Isabelle heen! Het MEGA Granite windscherm lijkt veel op de andere acryl windschermen uit de collectie van Isabella en is ideaal voor kampeerders die langer op eenzelfde plaats verblijven. In tegenstelling tot de andere windschermen, wordt dit windscherm ondersteund met een stalen Megaframe in combinatie met het Stabilo systeem Mega. Een combinatie die zorgt voor voldoende beschutting en een zeer stabiele omheining van uw kampeerplek. Ook verkrijgbaar in een kleinere 4-vaks variant en mogelijk te koppelen en/of uit te breiden met een toegangspoortje.

   

   

  Isabella MEGA Granite Windscherm 6-delig

  Het Isabella MEGA Granite windscherm is een enorm windscherm voor de echte seizoenskampeerder. Dit 6-vaks windscherm heeft een totale breedte van maar liefst 6.9 meter en een totale hoogte van 120 cm. Ondersteund met een stevig stalen Megaframe en uitgevoerd in een duurzaam Acryl tentdoek, zorgt dit solide windscherm voor een mooie beschutting. Aan de zijkant tevens voorzien van een karakteristiek Isabella logo. 

  Dit windscherm van Isabella wordt standaard geleverd met een stalen Megaframe 32x1.2 mm inclusief bovenleggers, scheerlijnen, haringen en een speciaal Stabilo-systeem. Het Stabilo-systeem-Mega wordt standaard meegeleverd bij alle windschermen met een megaframe en bestaat uit losse grondpennen en voetplaten. Het systeem zorgt voor een windscherm met volledige stabiliteit. Ten opzichte van het standaard Stabilo systeem is de bodemplaat voorzien van een extra gat en pin, zodat je twee windschermen met megaframe met elkaar zou kunnen combineren. Meegeleverde bovenbevestiging zorgt dan ook voor een goede sluiting aan de bovenzijde. Tevens kan men tussen beide windschermen het optionele tuinhek plaatsen. Dit toegangspoortje heeft een breedte van 80 centimeter, gemaakt in dezelfde acrylsoort als het windscherm en creëert een speelse doorgang naar uw kampeerplaats toe.

  Het Stabilo systeem ligt in lijn met het grondoppervlakte; dus als men het windscherm weghaalt voor grasmaaien of bij afwezigheid, dan ligt de voetplaat in niet de weg.  

  Technische eigenschappen Isabella MEGA Granite Windscherm

  Materiaal Acryl
  Frame Megaframe staal 32x1.2 mm
  Maat 690 x 120 cm.
  Gewicht 17,3 kg
  Kleur combinatie Granite
  Aantal delen 6
  Geleverd inclusief Stangen (incl. bovenleggers), scheerlijnen, haringen en Stabilo-systeem Mega

   

  Vaak samen gekocht: