Voortentluifel Isabella Atlas incl. MegaFrame

Voor 838,00 Van 932,00
Op voorraad
 • Ons streven:
  levering binnen 2 werkdagen!*
 • Gratis verzending binnen Nederland
  vanaf € 99,-
 • Retouren is mogelijk
  binnen 14 dagen
 • Productspecificaties

  Diepte
  • 230 cm.
  Frame
  • Staal
  Merk
  • Isabella
  Dak materiaal
  • Ten Cate All Season
  Soort product
  • Voortentluifel

  Voortentluifel Isabella Atlas incl. MegaFrame

  De Isabella Atlas is een stevige voortentluifel en de ideale aanvulling op uw Isabella voortent. De Atlas voortentluifel wordt standaard geleverd met een Zinox 32 x 1.2 mm Megaframe en strak onder de petluifel bevestigd met een drietal Mega F-link connectors. Optioneel kunt u dit All Season dakdoek uitbreiden met één of twee ritsbare zijwanden in het kleurconcept Dawn of North. Hierdoor creëer je een mooie beschutte schaduwplek voor uw voortent. Voor nog meer stevigheid kunnen extra dakliggers en/of staanders geplaatst worden. Afspannen van de voortentluifel gaat met meegeleverde Typhoon scheerlijnen en de optionele zijwanden links en rechts met Isaflex elastieken.

  Voortentluifel Isabella Atlas incl. MegaFrame

  Met de Isabella Atlas voortentluifel creert u direct een stabiele schaduwplek voor uw Isabella voortent. Het dakdoek heeft een diepte van 230 centimeter en wordt afgespannen met een drietal Typhoon scheerlijnen. Door het standaard meegeleverde Zinox Megaframe staat de luifel goed vast, ook bij wind en regen. Dit maakt de Atlas voortentluifel de perfecte luifel voor seizoenskampeerders. Waar een Isabella Eclipse voortentluifel in combinatie met het CarbonX frame dikwijls wat te licht was voor gehele seizoenen kamperen, is de keuze tegenwoordig snel gemaakt met deze nieuwe voortentluifel. Let er op dat men bij de Isabella Atlas voortentluifel als standaard uitvoering enkel het dakdoek plus frame aankoopt, net zoals dat bij de Eclipse voortentluifel is.  

  De Atlas voortentluifel heeft een mooie pasvorm aan de voortent, doordat deze met een drietal meegeleverde F-link connectors vlak onder de petluifel afgespannen wordt. Twee standaard meegeleverde dakliggers dienen onder de petluifel (tussen de F-links) bevestigd te worden, zodat de Isabella Atlas voortentluifel aan de tentzijde mooi strak getrokken kan worden en de kans op doorhangen verminderd wordt.
  Ben je toch op zoek naar extra beschutting tegen bijvoorbeeld de wind, dan bieden de optionele zijwanden uitkomst! Standaard is het dak van de Atlas voortentluifel zowel links als rechts voorzien van een ritshelft, zodat een optionele zijwand gemakkelijk bevestigd kan worden. De ritssluiting zorgt ook voor een sterke en waterdichte verbinding. Voor de kleurconcepten Dawn en North worden aparte zijwanden aangeboden, net zoals voor de zijkanten links en rechts. In tegenstelling tot de Isabella Eclipse zijwanden, zijn deze dus niet universeel in gebruik (links én rechts te plaatsen). Een zijwand is voorzien van een groot raam, zodat je niet het gevoel krijgt opgesloten te zitten onder de luifel. Voor extra beschutting is ook de zijwand voorzien van een pvc slikrand. 

  Materiaal keuze

  De Isabella Atlas is gemaakt van een dubbellaags gecoat polyester (240 gr/m2). Deze doeksoort is meer UV-bestendig dan de "standaard" voortentluifels, waardoor enkel luifels met dit type All Season dakdoek geschikt zijn voor langdurige opstelling. Tevens afstotend, gemakkelijk schoon te maken en snel droog. De optionele zijwanden worden gemaakt van Isacryl 295 g/m². Dit materiaal is uiterst kleurvast en beschikt over een uitstekend ademend vermogen! De Isabella Atlas is enkel verkrijgbaar in combinatie met een 32 x 1.2 mm Zinox Megaframe.

  Productspecificaties

  Dak Isaroof Light 240 g/m2 - dubbellaags gecoat
  Frame 32 x 1.2 mm Zinox MegaFrame staal frame met stangklemmen
  Afspanning dak: Typhoon scheerlijnen
  zijwanden (optioneel:) IsaFlex elastieken met kunststof haringen
  Omloopmaat G14 - G23
  Kleur combinatie Antraciet
  Diepte 230 cm.
  Gewicht ca. 18,5 kg
  Geleverd inclusief Zinox MegaFrame incl. 3x Mega F-link en extra framestokken in vakken onder de petluifel, Typhoon stormlijnen en transport foedraal