Schuurtent Isabella Mega Space incl. MegaFrame

Voor 810,00 Van 900,00
Op voorraad
 • Ons streven:
  levering binnen 2 werkdagen!*
 • Gratis verzending binnen Nederland
  vanaf € 99,-
 • Retouren is mogelijk
  binnen 14 dagen
 • Productspecificaties

  Frame
  • Staal
  Materiaal buitentent
  • PVC
  Soort product
  • Schuurtent
  Merk
  • Isabella

  Schuurtent Isabella Mega Space incl. MegaFrame

  De nieuwe Isabella schuurtent is een ware aanvulling op de collectie. Nog groter voor extra opbergruimte en nog steviger door een robuust Zinox MegaFrame! De Isabella Mega Space kan het hele seizoen in weer en wind buiten staan en is gemaakt van een sterk PVC tentdoek. Deze praktische schuurtent heeft een vloeroppervlakte van 220 x 180 cm en is in het midden maar liefst 2.20 meter hoog! De Mega Space schuurtent heeft een ronde staldeur voor nog meer gebruiksgemak en een totaalgewicht van 28 kg. De tent heeft een permanente ventilatieopening aan de achterzijde, waardoor er minder kans is op condens- en schimmelvorming.

   

  Schuurtent Isabella Mega Space incl. MegaFrame

  Voor kampeerders die nog meer opbergruimte nodig hebben dan de standaard schuurtenten bieden, heeft Isabella voor dit seizoen de Mega Space schuurtent ontwikkeld. De Isabella Mega Space biedt de kwaliteit die u gewend bent van een Isabella tent, maar biedt nog meer ruimte en stabiliteit. Met een maximale stahoogte van 2.20 meter in de nok zorgt de schuurtent voor veel bewegingsruimte en kan deze tent zelfs incidenteel gebruikt worden als omkleedruimte of doucheruimte. Ook voor het betrouwbaar opbergen van uw grote kampeerspullen is deze praktische opbergtent een ideale aanvulling voor uw kampeerplek. De schuurtent heeft een oppervlakte van 220 x 180 cm, is extra toegankelijk door zijn ronde 'voortentdeur' en biedt permanente ventilatie in de achterwand. Dit maakt de Isabella Mega Space inclusief haar Zinox MegaFrame een echte seizoenstopper! 

  Materiaal keuze

  De Isabella Mega Space schuurtent is gemaakt van een stevig PVC en heeft daardoor een robuust karakter. Het gebruikte PVC is dubbelzijdig gecoat en wordt gebruikt voor het dak en de wanden van de Space opbergtent. Dit PVC is enorm sterk, gemakkelijk schoon te maken en ideaal voor seizoensmatig gebruik.

  De stabiele schuurtent wordt geleverd inclusief een stalen Zinox MegaFrame, maar liefst 32 x 1.2 mm en is af te spannen met de meegeleverde elastieken en haringen.

  Productspecificaties

  Dak PVC - dubbelzijdig gecoat
  Wanden PVC - dubbelzijdig gecoat
  Grondzeil Geen
  Frame MegaFrame staal
  Afspanning IsaFlex elastieken en haringen
  Kleur combinatie Dark grey / Grey
  Grondoppervlakte ca. 4 m2
  Afmetingen 220 x 180 cm
  Hoogte 200 / 220 cm
  Gewicht ca. 28 kg
  Geleverd inclusief Zinox MegaFrame, afspanmateriaal, opbergfoedraal en haringen