Omloopmaat berekenen

Omloopmaat van de caravan berekenen

Wanneer je op het punt staat een nieuwe voortent of luifel aan te schaffen is het van belang om te weten welke omloopmaat je nodig hebt. Een voortent met de verkeerde omloopmaat zal namelijk nooit mooi af te spannen zijn en kan tot teleurstelling leiden als je verwacht lekker te gaan kamperen! Het bepalen van de juiste omloopmaat mag dus zeker niet onderschat worden, maar kan nog wel eens ooit verwarring zorgen. Want hoe moet je nu eigenlijk meten?

Wij zorgen voor de juiste omloopmaat

Om onze klanten te verzekeren van de juiste voortent of luifel, controleren wij iedere bestelling die bij ons wordt geplaatst. Zo vragen we tijdens het bestelproces van een voortent of luifel om enkele caravan gegevens. Onze voortent specialisten voeren aan de hand van deze gegevens een maatcontrole uit en nemen indien nodig contact met u op. Zo bent u altijd verzekerd van de juiste maatvoering! Indien we aan de hand van de caravan gegevens niet de juiste omloopmaat kunnen bepalen, dan verzoeken we u het maatschema in te vullen.

Waarom is het bepalen van de juiste omloopmaat zo belangrijk?

Geen enkele kampeerder zit te wachten op een voortent die niet mooi aan de caravan past. En aangezien het bepalen van de juiste omloopmaat niet altijd even eenvoudig is, nemen wij de verantwoordelijkheid voor de juiste maat op ons.

Mocht het voor komen dat het advies van onze voortent specialisten wordt genegeerd, dan kun je je voorstellen dat retourneren niet altijd even makkelijk is. De retourkosten zijn in dit geval voor de klant, maar erger nog; vaak zitten er gebruikerssporen op de pees van de voortent en verkeert deze niet meer in nieuwstaat, met als gevolg dat het product niet meer als nieuw kan worden verkocht. Helaas zijn we dan genoodzaakt een percentage van de nieuwwaarde in mindering te brengen.

Bekijk ook onze andere tips & adviezen

Bij Baxrecreatieshop hebben wij nog veel meer tips en adviezen voor u! Zo geven wij tips over het kiezen tussen een luifel of voortent, over het de reiniging en onderhoud en de belangrijke verschillen tussen verschillen tussen voortenten. Voor de beste tips ben je bij Baxrecreatieshop aan het juiste adres!