Wanneer de zon weer begint te schijnen krijgt u als echte kampeerder waarschijnlijk weer veel zin om op vakantie te gaan. Zeker wanneer u een caravan heeft kunt u al vroeg in het voorjaar gaan kamperen. Een caravan is namelijk warmer dan een tent. Wanneer u toch het gevoel wilt hebben dat u buiten zit kunt u een voortent aan uw caravan bevestigen. Zo zijn er de Isabella voortenten die in verschillende modellen en maten verkrijgbaar zijn. Voor iedere caravan is er wel een Isabella voortent!

Isabella voortenten

Isabella is een kampeermerk dat zich gespecialiseerd heeft in voortenten, luifels, deeltenten en andere accessoires voor de caravan. Wanneer u de omloopmaat van uw caravan weet kunt u bij Isabella altijd wel een passende voortent vinden. Isabella voortenten hebben grote ramen waardoor er veel daglicht binnen kan komen. In het voorjaar zit u dus lekker warm in uw voortent terwijl u wel naar buiten kunt kijken en van het buitenleven kunt genieten. De voortenten van Isabella worden altijd geleverd met een gordijnenset. ’s Avonds doet u deze gordijnen dicht en heeft privacy. Niet alleen de temperatuur kan een nadeel zijn van kamperen in het voorjaar. Ook valt er in het voorjaar meer neerslag dan in de zomer. Isabella voortenten hebben grote slikranden zodat er geen regenwater naar binnenkomt, ook niet wanneer de ondergrond nat is.

Isabella luifels

Wanneer u in de zomer gaat kamperen is de temperatuur meer geschikt om buiten te zijn. En de echte kampeerder wil niets liever dan zoveel mogelijk van de buitenlucht genieten. Een voortent kan in de zomer dan wat minder handig zijn. Het wordt snel warm in een voortent en u heeft niet echt het idee dat u buiten zit. Met een luifel zit u lekker buiten maar bent u wel beschermd tegen felle zonnestralen. Isabella voortenten kunnen dan ook uitgebreid worden met een Isabella luifel.

Isabella voortent voor in de winter

De laatste jaren raakt kamperen in de winter steeds meer in trek. Kampeergebieden liggen in de winter vaak bedolven onder een laagje sneeuw. Met een gewone Isabella voortent zal het dan ook koud zijn om buiten te zitten. Gelukkig is er de Isabella wintervoortent. Deze voortent heeft een speciaal plafond wat voorkomt dat er sneeuw ophoopt. Bovendien zijn de wanden van deze Isabella voortent van speciaal isolerend materiaal. Deze Isabella voortent kunt u zelfs bij extreme vorst gebruiken.