Isabella tenten zijn degelijke tenten waarvan verschillende modellen verkrijgbaar zijn. Isabella maakt geen losse tenten maar heeft zich gespecialiseerd in voortenten, deeltenten, luifels en windschermen. U ziet het al, met Isabella tenten maakt u uw kampeeruitrusting helemaal compleet!

Isabella tenten: voortenten

Isabella voortenten zijn voor verschillende caravantypes verkrijgbaar. De voortenten zijn ruim en hoog waardoor u voldoende ruimte heeft om uw meubels erin kwijt te kunnen. Ook kunt u er rechtop in lopen. Elk model van deze Isabella tenten is in meerdere omloopmaten te koop.

Isabella tenten: luifel

Met een Isabella luifel kunt u lekker genieten van de buitenlucht zonder dat u last heeft van de felle zon. ’s Avonds kan een luifel uitkomst bieden wanneer u buiten wilt koken. Onder de luifel is het net wat warmer dan buiten en u heeft er geen last van wind en regen.

Isabella tenten: deeltent

Een deeltent is kleiner dan een voortent maar geeft u wel wat extra ruimte. Isabella deeltenten kunnen gebruikt worden in combinatie met een Isabella voortent. U kunt deze Isabella tenten ook gebruiken ter vervanging van de voortent. Isabella deeltenten zijn het hele jaar door te gebruiken. Vanwege de brede slipranden en de nauwsluitende constructie isoleren zij goed.

Isabella tenten: wintertent

Met de Isabella wintertent kunt u wanneer u in de winter met uw caravan gaat kamperen een kleine voortent aan uw caravan bevestigen. Deze Isabella wintertent is zo ontworpen dat er op het dak geen sneeuwophoping vormt. Het materiaal waarvan deze Isabella tenten worden gemaakt zorgt ervoor dat u beschermd bent tegen de kou zelfs wanneer er sprake is van extreme vorst.

Isabella tenten: windschermen

Isabella windschermen zijn multifunctioneel. Niet alleen beschermen ze u tegen harde windstoten of felle zon. Ook kunt u met de Isabella windschermen een hoekje afbakenen op de camping waardoor u privacy creëert. Windschermen van Isabella voortenten zijn driedelig of vierdelig. De verschillende delen zorgen ervoor dat u het Isabella windscherm neer kunt zetten zoals u dat graag wilt.

Isabella tenten: Cosy Corner

De Isabella Cosy Corner is een kleine luifel met een zijwand. Met de Isabelle Cosy Corner creëert u een gezellig zithoekje waar u geen last heeft van de wind en felle zon.

Isabella tenten: Floor vloertegels

Isabella Floor vloertegels zijn tegels waarmee je een stevige ondergrond creëert voor in de Isabella voortent. U kunt vierkante tegels, hoektegels en drempels kopen. U kunt de Isabella Floor vloertegels zonder gereedschap aan elkaar bevestigen.