Deeltent Isabella AIR Cirrus North

Voor 2.429,00 Van 2.699,00
Verwachte levertijd: 5 tot 7 werkdagen
 • Ons streven:
  levering binnen 2 werkdagen!*
 • Gratis verzending binnen Nederland
  vanaf € 99,-
 • Retouren is mogelijk
  binnen 14 dagen
 • Productspecificaties

  Diepte
  • 275 cm.
  Frame
  • Luchtslangen
  Merk
  • Isabella
  Dak materiaal
  • Ten Cate All Season
  Wand Materiaal
  • Acryl
  Soort product
  • Voortent
  Levertijd Verwachte levertijd: 5 tot 7 werkdagen

  Deeltent Isabella AIR Cirrus North

  Een kwaliteit die u gewend bent onder het label Isabella, maar dan super snel opzetbaar door middel van een gekoppeld Airframe! Dat is de nieuwe Isabella AIR Cirrus North deeltent. Deze opblaasbare deeltent is leverbaar in 3 en 4 meter breed en is eenvoudig op te pompen via slechts 1 opblaaspunt. De deeltent heeft een diepte van 275 cm en is grotendeels gemaakt van het bijzonder goed ademende Isacryl tentdoek. Een sterk All Season dakdoek maakt de deeltent meer dan geschikt voor enkel weekendjes of midweken kamperen. De zorgvuldige materiaalkeuze in combinatie met grote gaaspanelen in de zijwanden zorgen voor een aangenaam binnenklimaat en maken de tent minder gevoelig voor condens. Eventueel kan de tent nog uitgebreid worden met een thermohemel of tentvloer. 

  De Isabella AIR Cirrus North heeft in de basis een bodemmaat van 400/300 x 275 cm, maar dit oppervlakte is middels een optioneel aanritsbaar uitbouwstuk te verlengen met 1 of 2 keer 2.5 meter! De AIR Cirrus deeltent heeft een prachtige petluifel en relatief rechte wanden, waardoor u tot aan de voorwand kunt genieten van een comfortabele stahoogte. 

  Deeltent Isabella AIR Cirrus North

  Met de Isabella AIR Cirrus North beschikt u over een hoogwaardige, lichtgewicht deeltent voor rondreizende kampeervakanties. De voortent is uitgevoerd in een prachtig kleurconcept en leverbaar in zowel 3 als 4 meter breed. Door het universele karakter en zijn diepte van 2,75 meter past de AIR Cirrus op iedere campingplek. De Cirrus North is super snel opzetbaar en is geschikt voor caravans met een railhoogte tussen de 242-255 centimeter. Doordat de Isabella deeltent voorzien is van een dubbele intrekpees (5,7 mm & 7,5 mm) kan deze ook geplaatst worden aan kampeerauto's met een rail op deze hoogte. Om deze opblaasbare tent goed te kunnen plaatsen is een horizontale raillengte van respectievelijk 3 of 4 meter lang benodigd.

  Door het duurzame acrylmateriaal heeft de Isabella deeltent een lange levensduur en een hoog ademend vermogen voor een aangenaam binnenklimaat. Het is dus bijzonder goed toeven in deze voortent! Naast het ademende materiaal is de Cirrus North voortent ook voorzien van twee grote ramen met insectenhor in de beide zijwanden. Hiermee is de deeltent goed te ventileren tijdens de warme zomerdagen. De grote raampartijen zorgen voor een panoramisch effect en worden allen geleverd met witte gordijnen. De rondomlopende raampartijen inclusief de dakramen geven u een fantastisch uitzicht en zorgen voor veel natuurlijke lichtinval. Alle voor- en zijwanden zijn voorzien van stevige afgedekte ritsen en kunnen daarnaast geheel worden uitgeritst of gedeeltelijk tot een veranda. De petluifel wordt ondersteund door een drietal airtubes en geeft de tent echt karakter. De petluifel beschermt de tent tegen weer en wind en zorgt tegelijkertijd voor een aangename schaduw. 

  In combinatie met een ritsbaar uitbouwstuk geniet u van nog wat extra ruimte. Waar de caravan ongeveer 3 of 4 meter horizontale raillengte nodig heeft, biedt deze deeltent u in combinatie met 1 uitbouw een vloeroppervlakte van 250 x 250 cm extra. In combinatie met 2 uitbouwstukken maar liefst 5 x 3 meter! De zijaanbouw wordt namelijk niet ingetrokken in de rail maar is wel verbonden aan de basistent. Door de hoge ritsen kan men de hoge annex gebruiken als verlengstuk van de deeltent, als extra slaapkamer, speelkamer voor de kinderen of als bergruimte.  

  Waardevolle uitbreidingsmogelijkheden met ritsbare uitbouwstukken

  Het optionele Isabella AIR Annex North uitbouwstuk is werkelijk een verlengstuk van uw opblaasbare tent en multifunctioneel in gebruik. Deze optionele uitbouw is eenvoudig te bevestigen met 1 lange ritssluiting, die boven op de daklijn loopt, waardoor je de zijwanden nog gewoon kunt blijven benutten. U kunt 1 of 2 uitbouwstukken plaatsen en maakt vooraf de keuze voor een annex links of rechts. Als de uitbouw een caravanraam blokkeert, opent u een flap op het achterpaneel en creëert u zo een raam met onbelemmerd zicht op de voortent vanuit de caravan. Het achterpaneel kan tevens volledig worden opgerold, zodat u ook zonder moeite bij eventuele opbergkasten achter de uitbouw kunt komen. De uitbouw is daarnaast ook voorzien van grote raampanelen en een afsluitbaar ventilatieraam.

  Deze ritsbare uitbouw is het toppunt van veelzijdigheid en biedt u enerzijds de perfecte ingang bij slecht weer, waardoor u vuile schoenen en paraplu's buiten het leefgedeelte kan houden. Daarnaast is de aanbouw ook te gebruiken als opslag voor fietsen en/of buitenmeubels, waar u de normale leefruimte dan volledig tot uw beschikking heeft voor tafels, stoelen en opbergkastjes. Tenslotte kan de vaste uitbouw in ook gebruikt worden als speelruimte of slaapplaats voor uw (klein-) kinderen of andere logees. De AIR Annex North is uit te breiden met een binnenhemel en tentvloer op maat.

  Materiaal keuze

  De Isabella AIR Cirrus North heeft een lichtgewicht All Season dak en is grotendeels gemaakt van Isacryl 295 g/m². Dit materiaal is uiterst kleurvast en beschikt over een uitstekend ademend vermogen. Mede hierdoor is het totaalgewicht van deze voortent relatief laag gebleven. 

  De opblaasbare deeltent van Isabella wordt staande gehouden door een stevige Airframe met luchtslangen, die tevens aan elkaar gekoppeld zijn met een ventielverbinding. Door de modulaire ventielverbindingen is de tent via slechts 1 opblaaspunt geheel te vullen met lucht. Ook kan je hierdoor gemakkelijk een luchtbuis er af klikken. Voor het nog sneller leeglaten is de tent voorzien van 3 ventielen (in alle 3 de frontkanalen een ventiel).

  Het luchtslangenstelsel is binnen een mum van tijd gevuld met de standaard meegeleverde handpomp, die door Isabella speciaal ontwikkeld is voor hoge capaciteit en tevens voorzien is van een overdrukventiel. Voor nog meer gebruiksgemak kunt u er voor kiezen om de Isabella Elektrische 12V pomp aan te schaffen. Deze hogedrukpomp heeft een digitale display en een te programmeren luchtdruk. Tevens is een AC-adapter los te koop, zodat u door de talloze meegeleverde mondstukken ook andere opblaasspullen op kunt pompen!

  Let op! De Isabella AIR Cirrus North wordt standaard geleverd met een rechte tochtstrook en een wielflap. Tegen een meerprijs kunt u een aangepaste tochtstrook verkrijgen voor bijvoorbeeld uw Fendt of Tabbert caravan. De voortent wordt standaard geleverd met een sterke Typhoon scheerlijnenset, een tenttas, foedraal voor de haringen en een haringtrekker.

  Productspecificaties

  Dak Ten Cate All Season
  Wanden Isacryl 295 g/m² – Kleurvast ademend acryl materiaal
  Frame Isabella AirFrame
  Afspanning IsaFlex elastieken met kunststof haringen
  Geschikt voor Caravans of campers met een (rail-) hoogte van 242 tot 255 cm
  Benodigde horizontale raillengte
  • Cirrus North 300: 300 cm
  • Cirrus North 400: 400 cm 
  Kleur combinatie Tweed / Grey
  Diepte 275 cm.
  Gewicht
  • Cirrus North 300: 24,5 kg
  • Cirrus North 400: 35,5 kg
  Geleverd inclusief Gordijnset Cube Creme, 1 luchtbuis voor veranda-oplossing, speciaal ontwikkelde handpomp met flinke capaciteit en overdrukventiel, standaard rechte tochtstrook, rechte wielflap, Typhoon stormlijnen, tenttas, foedraal voor haringen incl. haringtrekker

  Specifieke kenmerken Isabella AIR Cirrus North

  Voorwand
  • Beide voorpanelen zijn geheel of deels uitritsbaar
  • Voorzien van twee deurmogelijkheden
  • Grote raampartijen voorzien van Cube Creme gordijnsets
  • Voorzien van petluifel
  Zijwanden
  • Beide zijwanden zijn geheel of deels uitritsbaar
  • Beide zijwanden voorzien van enorme insectenhor met afdekflap van vensterfolie
  • Voorzien van Cube Creme gordijnsets
  Ventilatie
  • Permanente ventilatiedriehoeken in nok van beide zijwanden
  • Twee enorme insectenhorren met afdekflap van vensterfolie in beide zijwanden
  Unieke eigenschappen
  • Super snel opzetbaar
  • Leverbaar in 3 of 4 meter breed
  • Petluifel aan de voorkant (luchtbuizen) voor extra schaduw
  • Dubbele pees voor bevestiging aan caravan of camper
  • Lichtpanelen in het dak voor mooie lichtinval
  • Twee grote ventilatieramen met horrengaas aan beide zijkanten zorgen voor prettig binnenklimaat
  • Isabella Air luchtsysteem oppompbaar via slechts 1 opblaaspunt, maar met 3 ventielen voor deflatie
  • Isacryl materialen en All Season dak
  • Waardevolle uitbreidingsmogelijkheden met optionele aanbouwstukken en elektrische pomp
  Optioneel
  • Air Annex North Links of Rechts
  • Binnenhemel op maat
  • Tentvloer op maat
  • Elektrische hogedrukpomp