Nieuw

Caravanluifel Isabella AIR Y

Voor 900,00 Van 1.000,00
Verwachte levertijd: 5 tot 7 werkdagen
 • Ons streven:
  levering binnen 2 werkdagen!*
 • Gratis verzending binnen Nederland
  vanaf € 99,-
 • Retouren is mogelijk
  binnen 14 dagen
 • Productspecificaties

  Diepte
  • 250 cm.
  Frame
  • Luchtslangen
  Merk
  • Isabella
  Dak materiaal
  • Ten Cate All Season
  Wand Materiaal
  • Acryl
  Soort product
  • Caravanluifel
  Levertijd Verwachte levertijd: 5 tot 7 werkdagen

  Caravanluifel Isabella AIR Y

  De Isabella AIR Y is een opvallende verschijning en past perfect bij kampeerders die van innovatieve producten houden! Deze Air-canopy is gemakkelijk en snel te plaatsen aan kampeervoertuigen met een horizontale rail op een hoogte van 240 tot 250 centimeter. De Isabella AIR Y zonneluifel is voorzien van een dubbele intrekpees, waardoor deze futuristische luifel zowel aan een caravan als aan een camper geplaatst kan worden. De luifel heeft een totale breedte van 4 meter en is 2,5 meter diep. Met slechts 1 opblaaspunt en een meegeleverde handpomp worden de 3 gekoppelde airtubes binnen een mum van tijd gevuld met lucht. Daarna rest het afspannen met een aantal meegeleverde scheerlijnen en haringen. Aan de zijkanten is de luifel voorzien van een tweetal windblockers, waardoor u nog meer beschutting heeft van zon en regen. Een helder raam aan de voorzijde maakt het plaatje compleet! De Isabella AIR Y weegt ca. 9,5 kilogram en is in zijn meegeleverde draagtas relatief compact te vervoeren.

  Caravanluifel Isabella AIR Y

  De Isabella AIR Y zonneluifel is ideaal voor kampeerders die zo min mogelijk opzetwerk willen nadat ze op de campingplaats zijn gearriveerd. Deze luifel is geschikt voor caravans met een railhoogte tussen de 240-255 centimeter. Doordat de luifel voorzien is van een dubbele intrekpees (5,7 mm & 7,5 mm) kan de AIR Y canopy ook geplaatst worden aan kampeerauto's met een rail op deze hoogte. Om deze luifel goed te kunnen plaatsen is een horizontale raillengte van 4 meter lang benodigd. Door de diepte van 2.5 meter heeft u met de AIR Y luifel altijd een mooi beschut plekje voor uw caravan of camper. De tweetal vastgestikte punten zijn met een tweetal meegeleverde scheerlijnen gemakkelijk af te spannen en zorgen voor nog meer beschutting voor zon of het eventuele inregenen. De caravanluifel wordt zo compleet als mogelijk geleverd, dus inclusief spanbanden, haringen en een handpomp. In de stevige draagtas kunt u de luifel gemakkelijk overal mee naar toe nemen. De luifel heeft een relatief compact pakvolume en weegt ca. 13 kilogram. 

  De AIR Y is grotendeels uitgevoerd in een betrouwbaar All Season dakdoek. Verder voorzien van een helder raam, omkaderd met een prachtig Acryl tentdoek. De opblaasbare reisluifel van Isabella wordt staande gehouden door een stevige Airframe met luchtslangen, die tevens aan elkaar gekoppeld zijn. Het airframe is via 1 opblaaspunt te vullen en bestaat enerzijds uit 2 stevige, boogvormige luchtslangen die van net onder de rail tot helemaal onder aan de grond lopen. Een horizontale verbindigstube zorgt voor extra stabiliteit. Het luchtslangenstelsel is binnen een mum van tijd gevuld met de standaard meegeleverde handpomp, die door Isabella speciaal ontwikkeld is voor hoge capaciteit en tevens voorzien is van een overdrukventiel. Voor nog meer gebruiksgemak kunt u er voor kiezen om de Isabella Elektrische 12V pomp aan te schaffen. Deze hogedrukpomp heeft een digitale display en een te programmeren luchtdruk. Tevens is een AC-adapter los te koop, zodat u door de talloze meegeleverde mondstukken ook andere opblaasspullen op kunt pompen!

  Productspecificaties

  Dak Isaroof Light 240 g/m2 - Licht, afwasbaar en sterk
  Wanden Isacryl Light 260 g/m2 - Ademend, robuust en volledig doorgekleurd materiaal dat jarenlang mooi op kleur blijft
  Frame Air frame met één opblaaspunt
  Afspanning IsaFlex elastieken met kunststof haringen
  Geschikt voor Caravans of campers met een (rail-) hoogte van 240 tot 255 cm
    Benodigde horizontale raillengte 400 cm
  Kleur combinatie Tweed
  Afmeting  400 cm breed, 250 cm diep
  Gewicht ca. 9,5 kg.
  Geleverd inclusief Isabella handpomp, afspanmateriaal, tenttas, foedraal voor haringen en haringtrekker
  Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!