Nieuw

Caravanluifel Isabella AIR Arc

Voor 1.034,00 Van 1.149,00
Verwachte levertijd: 5 tot 7 werkdagen
 • Ons streven:
  levering binnen 2 werkdagen!*
 • Gratis verzending binnen Nederland
  vanaf € 99,-
 • Retouren is mogelijk
  binnen 14 dagen
 • Productspecificaties

  Diepte
  • 260 cm.
  Frame
  • Luchtslangen
  Merk
  • Isabella
  Dak materiaal
  • Ten Cate All Season
  Wand Materiaal
  • Acryl
  Soort product
  • Caravanluifel
  Levertijd Verwachte levertijd: 5 tot 7 werkdagen

  Caravanluifel Isabella AIR Arc

  De Isabella AIR Arc is een gemakkelijk en snel te plaatsen caravanluifel met een breedte van 4 meter. De AIR Arc van Isabella combineert een populaire opblaasbare tent met een super snel opzetbare zonneluifel. De luifel heeft slechts 1 opblaaspunt en staat dus ook binnen een aantal minuten op. U gebruikt hiervoor de meegeleverde handpomp en een aantal scheerlijnen.

  De Isabella AIR Arc heeft een totale diepte van 260 centimeter en bestaat enkel uit een dubbellaags gecoat Isaroof dakdoek en een aantal gekoppelde airtubes. Hierdoor blijft het totaalgewicht van deze opblaasbare caravanluifel beperkt tot 13 kilogram. Deze functionele zonneluifel is relatief compact te vervoeren, voor bijna iedere caravan te gebruiken en bij uitstek geschikt voor kampeerders die regelmatig van camping verkassen!

  Caravanluifel Isabella AIR Arc

  De Isabella AIR Arc is een snel opzetbare luifel, uitgevoerd in een betrouwbaar All Season dakdoek. Deze luifel is geschikt voor caravans met een railhoogte tussen de 242-255 centimeter. In tegenstelling tot de Isabella AIR Y zonneluifel, is de AIR Arc niet voorzien van een dubbele intrekpees. Dit zorgt er voor dat deze zonneluifel niet bevestigd kan worden aan een casetteluifel van de kampeerauto. De opblaasbare boogluifel van Isabella wordt staande gehouden door een stevige Airframe met luchtslangen die aan elkaar gekoppeld zijn. Het airframe is via 1 opblaaspunt te vullen en bestaat enerzijds uit 1 voorgevormde, stevige luchtslang met een breedte van 410 centimeter. Verder 3 luchtslangen die van de boog tot naar de caravan toe lopen voor extra stabiliteit. Het luchtslangenstelsel is binnen een mum van tijd gevuld met de standaard meegeleverde handpomp, die door Isabella speciaal ontwikkeld is voor hoge capaciteit en tevens voorzien is van een overdrukventiel. Voor nog meer gebruiksgemak kunt u er voor kiezen om de Isabella Elektrische 12V pomp aan te schaffen. Deze hogedrukpomp heeft een digitale display en een te programmeren luchtdruk. Tevens is een AC-adapter los te koop, zodat u door de talloze meegeleverde mondstukken ook andere opblaasspullen op kunt pompen!

  De AIR Arc zonneluifel is ideaal voor kampeerders die zo min mogelijk opzetwerk willen nadat ze op de campingplaats zijn gearriveerd. Om deze luifel goed te kunnen plaatsen is een horizontale raillengte van 4 meter lang benodigd. Door de diepte van maar liefst 2.6 meter heeft u met de AIR Arc luifel altijd een mooie schaduwplek voor uw caravan. Door het ontbreken van stokken heeft u tevens geen enkele kans meer om hiermee de caravan te beschadigen. De caravanluifel wordt zo compleet als mogelijk geleverd, dus inclusief spanbanden, haringen en een handpomp. In de stevige draagtas kunt u de luifel gemakkelijk overal mee naar toe nemen. De luifel heeft een relatief compact pakvolume en weegt ca. 13 kilogram. 

  Productspecificaties

  Dak Isaroof Light 240 g/m2 - Licht, afwasbaar en sterk
  Wanden Isacryl Light 260 g/m2 - Ademend, robuust en volledig doorgekleurd materiaal dat jarenlang mooi op kleur blijft
  Frame Air frame met één opblaaspunt
  Afspanning IsaFlex elastieken met kunststof haringen
  Geschikt voor Caravans met een (rail-) hoogte van 242 tot 255 cm
    Benodigde horizontale raillengte 400 cm
  Kleur combinatie Tweed
  Afmeting  410 cm breed, 260 cm diep
  Gewicht ca. 13 kg.
  Geleverd inclusief Isabella handpomp, afspanmateriaal, tenttas, foedraal voor haringen en haringtrekker
  Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!