Disclaimer

Copyright isabella-voortenten.com

Alle rechten voorbehouden. De gehele inhoud van deze website van de website isabella-voortenten.com (teksten, afbeeldingen, foto’s, ontwerpen en andere zaken) zijn beschermd door copyright en andere beschermende wetten.
 
Zonder uitdrukkelijk schriftelijke toestemming van isabella-voortenten.com is het niet toegestaan om delen van deze website te gebruiken in andere websites of voor enige andere toepassing. Deze website kan gegevens bevatten die zijn beschermd door copyright en door andere wet- of regelgeving inzake copyright van derden en deze zijn derhalve dienovereenkomstig beschermd door de wet.
 

Verantwoording en aansprakelijkheid

isabella-voortenten.com heeft deze website met zorgvuldigheid ontworpen en samengesteld naar beste kennis en weten. Toegang tot en gebruik van de website en de daarin opgenomen verwijzingen geschieden voor risico van de bezoeker ervan. Claims t.a.v. schade en garantie veroorzaakt door mogelijk onvolledige of incorrecte gegevens zijn uitgesloten.
isabella-voortenten.com is op geen enkele wijze verantwoordelijk of aansprakelijk voor schade (ook niet voor indirecte- en/of gevolgschade) die kan voortvloeien uit bezoek aan en gebruik van deze website of de daarin aangebrachte verwijzingen.
 

Verwijzingen naar andere websites

Deze website bevat verwijzingen (hyperlinks) naar websites welke worden beheerd door derden. isabella-voortenten.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze andere websites.

Lees hier ook ons Privacy Statement en Algemene Voorwaarden

Aanbiedingen

Voortent Isabella Commodore Concept

De Isabella Commodore Concept is perfect voor familievakanties.

Van € 2090,00
Nu € 1881,00

windscherm isabella sun 3-delig

Met dit windscherm is elke kampeerplaats om te toveren in een gezellig, beschut terras

Van € 195,00
Nu € 176,00