Algemene voorwaarden

Alle informatie die isabella-voortenten.com communiceert via de website en via andere elektronische wegen zoals email alsmede alle software en tools en verwijzingen naar andere sites of producten die besproken worden zijn te gebruiken op eigen risico. Er wordt niet gegarandeerd dat de geboden informatie correct is.
 
isabella-voortenten.com kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventueel aangerichte schade aan je PC, zowel hardware- als softwarematig, of andere materiële en niet materiële schade die zou kunnen voortvloeien uit het gebruik van deze website of het toepassen van adviezen van deze website in het algemeen en de reacties van andere gebruikers in het bijzonder en of de door isabella-voortenten.com verzonden emails .
 
Het gebruik van deze site is gratis. Klik hier om de Privacy Statement van isabella-voortenten.com te lezen.
 
Alle informatie, waaronder begrepen adviezen, ideeën, meningen, reacties en/of instructies, wordt niet noodzakelijkerwijs gesteund door isabella-voortenten.com
 
isabella-voortenten.com staat op geen enkele wijze in voor de juistheid of volledigheid van de informatie op isabella-voortenten.com en/of in andere electronische communicatie zoals emails, en aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor schade, van welke aard ook, die het gevolg is van handelingen en/of beslissingen die gebaseerd zijn op bedoelde informatie. De wederpartij wordt met nadruk aangeraden deze informatie niet geïsoleerd te gebruiken maar af te gaan op haar professionele kennis en ervaring en de te gebruiken informatie te controleren.
 
isabella-voortenten.com kan nimmer aansprakelijk of verantwoordelijk worden gesteld voor contacten, overeenkomsten of diensten tussen partijen die mogelijk via deze site zijn opgedaan.
 
isabella-voortenten.com, de specialist voor isabella-voortenten

Aanbiedingen

Voortent Isabella Commodore Concept

De Isabella Commodore Concept is perfect voor familievakanties.

Van € 2090,00
Nu € 1881,00

windscherm isabella sun 3-delig

Met dit windscherm is elke kampeerplaats om te toveren in een gezellig, beschut terras

Van € 195,00
Nu € 176,00